Antena 3 CNN Actualitate Cum arată cel mai popular magazin cu produse româneşti din centrul Parisului | Irina: "Avem de toate. Ni s-a schimbat viaţa"

Cum arată cel mai popular magazin cu produse româneşti din centrul Parisului | Irina: "Avem de toate. Ni s-a schimbat viaţa"

În mijlocul Parisului, chiar lângă turnul Eiffel există un magazin cu produse alimentare 100% românești. Iată povestea Irinei care a dus gustul şi frumusețea României printre parizieni.

Cum arată cel mai popular magazin cu produse româneşti din centrul Parisului | Irina: "Avem de toate. Ni s-a schimbat viaţa"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2022   •   21:48

Irina Huja are aproape 60 de ani și a lăsat Țara Oașului în urmă cu vreo 26 de ani pentru a trăi la Paris, acolo unde încântă oamenii cu produse 100% românești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Acum că așteptăm Crăciunul, chiar o să avem de toate cu cârnați de casă, cu slănina, cu cozonaci, cu prăjiturile, cu sarmale.

N-a fost chiar atât de ușor. Să nu creadă toată lumea din România că wow te-ai dus la Paris și faci bani și câștigi.

Ca să-ți găsești un loc de muncă e foarte greu.

După ce mi-am adus copiii, mi s-a schimbat complet tot. Am fost cu copiii lângă mine și au început să lucreze și să-și facă și viitor", spune Irina Huja. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close