Antena 3 Actualitate Magistrații Tribunalului Giurgiu au motivat eliberarea lui Liviu Dragnea: "A avut o inițiativă foarte frumoasă, a realizat o revistă"

Magistrații Tribunalului Giurgiu au motivat eliberarea lui Liviu Dragnea: "A avut o inițiativă foarte frumoasă, a realizat o revistă"

de Claudia Popovici    |    23 Iul 2021   •   20:13
Magistrații Tribunalului Giurgiu au motivat eliberarea lui Liviu Dragnea: "A avut o inițiativă foarte frumoasă, a realizat o revistă"
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/ Facebook

Judecătoarele Adriana Pencea şi Oiţa Ghiţă de la Tribunalul Giurgiu au motivat eliberarea din detenție a lui Liviu Dragnea. Potrivit acestora, unele inițiative ale fostului lider PSD pe perioada detenţiei au fost foarte frumoase.

Judecătoarele Adriana Pencea şi Oiţa Ghiţă de la Tribunalul Giurgiu care au admis eliberarea lui Liviu Dragnea au apreciat că pe durata detenției acesta a avut un comportament exemplar demarând câteva inițiative apreciate ca fiind "foarte frumoase".

„Astfel, pe parcursul executării pedepsei şi-a îndeplinit recomandările educationale din Planul de intervenţie educativă şi terapeutică, a avut o atitudine decentă şi civilizată faţă de personalul unității, nu a stabilit relații conflictuale cu celelalte persoane private de libertate, a fost recompensat de 8 ori, recompense obținute în mod constant (aproape lunar sau la două luni) şi nu doar la momentul când s-a apropiat de analiza comisiei pentru liberare condiționată.

Potrivit evaluării psihologice, petentul a avut o conduită adecvată normelor instituționale manifestată pe parcursul traseului execuţional, a prezentat interes pentru activitățile lucrative şi de reintegrare socială”, se mai arată în motivarea Tribunalului Giurgiu, citată de presa locală.

„Dragnea a avut o inițiativă foarte frumoasă, a realizat o revistă”

Mai mult, a participat activităţile religioase și a avut o initiativă foarte frumoasă și începând cu luna octombrie 2020, în urma insistenţelor sale repetate, i s-a admis realizarea unei reviste a secţiei în care este încarcerat şi începând cu luna noiembrie a început să redacteze această revistă până în luna martie, când revista a fost sistată, acesta fiind introdus pentru a treia oara, nelegal, în carantină. Ca urmare a redactării revistei, a primit chiar recompensa care a constat în ridicarea sancţiunii disciplinare, precum şi credite”, se mai arată în motivareaTribunalului Giurgiu privind liberarea condiționată al lui Liviu Dragnea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close