Antena 3 CNN Actualitate Mai mulţi sirieni şi călăuzele lor care au intrat ilegal în România au fost prinşi la o fermă din Constanţa

Mai mulţi sirieni şi călăuzele lor care au intrat ilegal în România au fost prinşi la o fermă din Constanţa

Mai mulţi sirieni şi călăuzele lor care au intrat ilegal în România au fost prinşi la o fermă din Constanţa
25 Feb 2014   •   11:57

Un grup format din 15 cetăţeni sirieni care au intrat ilegal în România a fost descoperit, marţi, de poliţişti, la o fermã din apropierea localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu, totodată fiind prinşi şi doi bărbaţi care ar fi urmat să îi ducã pe sirieni într-o ţară din spaţiul Schengen, informează MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, marţi dimineaţă, în jurul orei 04.00, în urma unei sesizări, poliţiştii din localitatea Mihail Kogălniceanu au descins la o fermă de la Grupul Social Ceres unde, într-o cladire dezafectată, au fost depistaţi 15 sirieni, între care doi copii şi două femei, care intraseră ilegal în România.
   
În scurt timp, la faţa locului a ajuns şi o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi din Medgidia. Cei doi au fost legitimaţi de către poliţişti întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă la acea oră, stabilindu-se ulterior că erau călăuze şi ar fi urmat să îi ducă pe transfugi într-o ţară din spaţiul Schengen.
   
Cei 15 cetăţeni sirieni au fost predaţi poliţiştilor de frontieră, urmând să intre în atenţia Serviciului Român pentru Imigrări, cercetările în acest caz urmând să fie continuate sub supravegherea procurorilor Parchetului Tribunalului Constanţa.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close