Antena 3 CNN Actualitate Maia Morgenstern, reacţie în scandalul celulitei şi vergeturilor: "Păi ce să cauți tu la plajă?

Maia Morgenstern, reacţie în scandalul celulitei şi vergeturilor: "Păi ce să cauți tu la plajă?

Maia Morgenstern a reacționat la declarațiile controversate despre femei făcute de George Buhnici.

Maia Morgenstern, reacţie în scandalul celulitei şi vergeturilor: "Păi ce să cauți tu la plajă?
Sursa foto: Colaj Facebook Maia Morgestern | Youtube
de Claudia Popovici    |    23 Iul 2022   •   19:35

Indignată de declaraţiile controversate despre femei făcute de George Buhnici, actriţa Maia Morgenstern a transmis un mesaj ferm care a devenit în scurt timp viral pe reţelele sociale.

"Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți...

Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și...îmbolnăvești de atâta...cum sa zic io?!" Dezgust.

Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic.

Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine...

Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.

Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta.

Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine...în fine.

Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase - nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic.

Iată, de pildă, tabloul "Cele trei grații". Rubens. Pictorul.

Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo...Păi nu-i păcat sa nu....și anume???

P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc", a scris actriţa Maia Morgenstern pe pagina sa de socializare. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close