Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului de Psihiatrie din București, mai tare ca Secureanu: și-a făcut teren de minifotbal în curtea vilei

Managerul Spitalului de Psihiatrie din București, mai tare ca Secureanu: și-a făcut teren de minifotbal în curtea vilei

Managerul Spitalului de Psihiatrie din București, mai tare ca Secureanu: și-a făcut teren de minifotbal în curtea vilei
Sursa foto: Foto: tolo.ro
de M.Z.    |    24 Mar 2017   •   11:38

Managerul Spitalului de Psihiatrie din București, Monica Boer, l-a ”bătut” pe fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu, și și-a făcut teren de minifotbal cu noctură, în curtea vilei, potrivit Tolo.ro.

În ianuarie 2017, Corpul de Control al Gabrielei Firea ajunge la Spitalul de Psihiatrie ”Alexandru Obregia”, inspectorii descoperă mai multe lucruri, însă nu se schimbă nimic, de vreme ce trec două luni și abia pe 22 martie, după apariția unor documente interne și facturi, Primăria București comunică faptul că nu-i va reînnoi contractul managerului Monica Boer.

Primăria Capitalei știa însă ce se întâmplă la Obregia, dovadă că o firmă prinsă a dat înapoi jumătate din toți banii.

Câteva întâmplări mărunte, care reconstituie cum se cheltuiesc banii la cel mai mare spital de psihiatrie din România, Alexandru Obregia, citiți pe Tolo.ro.

Citiți și Managerul Spitalului de Psihiatrie către angajați: ”Îmi vine să vă dau foc”. Achiziții la prețuri triple către o firmă de casă

 

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu Gabriela Firea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close