Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti: „Dacă au spus unii că doar 20.000 de români vor fi infectați, sunt optimiști”

Managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti: „Dacă au spus unii că doar 20.000 de români vor fi infectați, sunt optimiști”

Declarație dură făcută de managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti. Specialistul susține că numărul de români infectați va fi mult mai mare decât au lansat specialiștii.

Managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti: „Dacă au spus unii că doar 20.000 de români vor fi infectați, sunt optimiști”
23 Mar 2020   •   23:41

Emilian Ioan Imbri, a spus, luni, la „Marius Tucă Show”, că ideea înaintată de specialiști conform căreia 20.000 de români se vor infecta cu noul coronavirus este una optimistă, adăugând că „acest virus a câștigat bătălia”.

„Acest virus a câștigat bătălia. Prima bătălie care s-a dat a câștigat-o virusul. Noi va trebui să învățăm, cine rezistă și cine trece acest moment, va trebui să învățăm să cponviețuim toată viața cu acest virus, așa cum conviețuim cu celelalte tulpini de corona, cu care trăim de ani de zile. (...) Dacă au spus unii 20.000 (de persoane se vor infecta cu COVID-19 - n.red.), sunt optimiști copiii ăștia. Îi vom număra la sfârșit. Te sperie un pic ceea ce vezi că se întâmplă în celalte țări (...) Din ceea ce știu de la cei care sunt pe specialitatea asta și sunt epidemiologii și infecționiștii se pare că, după calculele făcute și estimările făcute pentru România, se pare că undeva spre sfârșitul lunii mai sau în luna mai ar fi un vârf, cu o ușoară scădere în iunie, cu posibilitatea din păcate tristă, să înceapă să crească din nou spre septembrie, octombrie. Virusul va încerca să facă experiențe pe noi, cum noi încercă, să facem experiențe pe el. Toate tratamentele nu sunt verificate. Ele nu fac rău, dar nu știm dacă o să răzbim cu aceste tratamente”, a spus Imbri, la „Marius Tucă Show”.

 

Sursă: Mediafax
×

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close