Antena 3 CNN Actualitate ''Mâncătorul de femei'' protestează în arest. Vasile Lavric a intrat în greva foamei şi a slăbit peste 15 kilograme

''Mâncătorul de femei'' protestează în arest. Vasile Lavric a intrat în greva foamei şi a slăbit peste 15 kilograme

Vasile Lavric, cunoscut drept Mâncătorul de femei, nu renunță la greva foamei. Aflat în Arestul Capitalei, acesta susține că este victima abuzurilor anchetatorilor, asta în ciuda faptului, că, pe zi ce trece se aduncă acuzațiile pe numele lui, iar procurorii au extins urmărirea penală.

''Mâncătorul de femei'' protestează în arest. Vasile Lavric a intrat în greva foamei şi a slăbit peste 15 kilograme
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   11:55

Vasile Lavric se află în arestat de la începutul lunii decembrie şi tot de-atunci, ca formă de protest, este refuză să se hrănească.

Roxana Ciucă vine cu mai multe informaţii.

''Acuzaţii de violenţă în familie, omor calificat şi profanare de cadavre ce îi sunt aduce lui Vasile Lavric de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurori care, potrivit unor surse apropiate anchetei este foate posibil să îl citeze pe Lavric zilele acestea la Instanţă pentru a aduce explicaţii vis-a-vis de toate acele lucruri petrecute în ultima perioadă.

''Mâncătorul de femei'' nu renunţă la greva foamei şi spune că este nevinovat

Vasile Lavric, de mai bine de o lună de zile este în greva foamei, un fel de protest, în încercarea disperată de a îi impresiona pe anchetatori.

A slăbit peste 15 kilograme şi nu renunţă la acest manifest, pentru că, spune el, este o victimă a sistemului judiciar din România şi în primul rând este o victimă a poliţiştilor din Rădăuţi care, potrivit declaraţiei pe care a dat-o în faţa Instanţei, au ceva personal cu el, pe când el, a declarat în faţa magistaţilor că este cunoscut ca fiind un om cinstit, cumsecade şi un mecanic foarte bun acolo în Rădăuţi. Vom vedea ce se va întâmpla cu Vasile Lavric, pentru că lucrurile sunt extrem de complicate.

Vasile Lavric susţine că nu are nicio legătură cu dispariţia ultimei soţii

Şi cea de-a patra soţie i-a dispărut de acasă după acelaşi scenariu. Ba a plecat la piaţă, ba a plecat în străinătate şi nu s-a mai întors. Lavric estesuspect de alte trei crime, e drept, neprobate până în momentul de faţă petrecute undeva după ani 1995'', a explicat Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Criminalul în serie este mecanic auto şi este acuzat că ar fi ucis în total şase femei

Anchetatorii consideră că, pe lângă cele patru femei apropiate acestuia, care au dispărut fără urmă, mai există alte două care au murit în condiții cel puțin suspecte.

Mai exact, primele două soții ale bărbatului, prima decedată într-un accident imediat după divorțul de acesta, iar a doua moartă la numai 21 de ani, în urma unui presupus atac de cord.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close