Antena 3 CNN Actualitate Marcel Boloș, noul nume din Guvernul Ciucă

Marcel Boloș, noul nume din Guvernul Ciucă

Marcel Boloş a fost desemnat, marți, de premierul Nicolae Ciucă să ocupe funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe problematica gestionării fondurilor europene.

Marcel Boloș, noul nume din Guvernul Ciucă
de Gabriel Dano    |    14 Dec 2021   •   22:47

Marcel Boloș va avea calitatea de consilier onorific al premierului în domeniul finanțelor, bugetului și al fondurilor europene. Activitatea acestuia va fi neremunerată. Acesta a deţinut portofoliul de ministru al Fondurilor Europene în Guvernul condus de Ludovic Orban. A mai fost secretar de stat la Transporturi în fostul Guvern tehnocrat condus de Dacian Cioloș.

sursa: Guvernul României

Conform CV-ului postat pe site-ul Facultatii de Stiinte Economice din Oradea, Ioan Marcel Bolos a obtinut in 1997 diploma de licenta atat ca economist cu specializarea in finante-asigurari, la Universitatea din Oradea, cat si pe cea de inginer cu specializarea in electromecanica. 

Ioan Marcel Bolos are un doctorat în contabilitate, obținut în 2005 la Universitatea de Vest Timisoara. Într-un alt CV, postat în 2017 pe site-ul ASE București, Marcel Boloș scrie că are și o diplomă de doctor în Management obținută la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca (1999-2007).

Marcel Boloș a urcat treaptă cu treaptă în învățământul superior, iar din 2015 este profesor universitar doctor la catedra de Finanțe Contabilitate de la Facultatea de Știinte Economice a Universității din Oradea.

Conform CV-ului, cunoaște foarte bine două limbi străine (engleză și franceză)

×
Subiecte în articol: marcel bolos
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close