Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''

Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''

de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   16:42
Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''
Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză că sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualului Guvern. ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban'', spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu susţine că Guvernul PNL a scăpat pandemia de sub control, iar sistemul medical este adus în pragulul colapsului de către Iohannis şi Orban.

#10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia.

Spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată!

Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!'', a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebookl.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close