Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''

Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză că sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualului Guvern. ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban'', spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: ''10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban!''
Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   16:42

Marcel Ciolacu susţine că Guvernul PNL a scăpat pandemia de sub control, iar sistemul medical este adus în pragulul colapsului de către Iohannis şi Orban.

#10.000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia.

Spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată!

Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!'', a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebookl.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close