Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București

Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București

Ambasada Turciei la Bucureşti a deschis o Carte de condoleanţe în memoria victimelor cutremurului devastator de luni. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a numărat printre primii politicieni care şi-a prezentat omagiile.

Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București
Sursa foto: Facebook PSD
de Alexandra Dima    |    08 Feb 2023   •   12:03

Marcel Ciolacu a semnat, miercuri, în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București în memoria victimelor cutremurelor de aici.

„L-am asigurat pe Excelența Sa, domnul Ambasador Özgür Kıvanç Altan de solidaritatea noastră deplină și am transmis condoleanțe pentru familiile îndoliate și adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru natural. Îi mulțumesc și reprezentantului comunității turce din Parlamentul României, domnul deputat Iusein Ibram, pentru că a fost alături de mine în spiritul strânselor legături de prietenie care unesc popoarele noastre”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Bilanțul cutremurului devastator care a lovit Turcia și Siria a ajuns în jur de 9.500 de morți, potrivit autorităților.

În Turcia, bilanțul victimelor a crescut la cel puțin 6.957 de morți, iar alte peste 38.000 de persoane au fost declarate rănite, a declarat miercuri ministrul mediului din această țară, Murat Kurum, în timpul unei ședințe televizate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: ”Vă rog, veniți și salvați-ne acum!” Un student turc s-a filmat sub dărâmături și a postat clipul pe rețelele sociale

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close