Antena 3 CNN Actualitate Premierul Marcel Ciolacu, întâlnire cu Episcopul Siluan Șpan la Roma: ”Vom lucra pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine peste tot în lume”

Premierul Marcel Ciolacu, întâlnire cu Episcopul Siluan Șpan la Roma: ”Vom lucra pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine peste tot în lume”

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, la Roma, cu episcopul român din Italia.

Premierul Marcel Ciolacu, întâlnire cu Episcopul Siluan Șpan la Roma: ”Vom lucra pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine peste tot în lume”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2024   •   23:39

În cursul zilei de vineri, premierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Episcopul Siluan Șpan, la Roma, acolo unde a vizitat Biserica San Salvatore alle Coppelle.

”Întâlnirea cu Preasfinția Sa, Episcopul Siluan Șpan mi-a arătat încă o dată cât de importante sunt tradițiile și valorile pentru românii din afara țării.

Alături de reprezentanții Bisericii Ortodoxe, vom lucra pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine peste tot în lume”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini de la întâlnirea premierului României cu Episcopul Siluan Șpan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marcel Ciolacu spune că e important ”să arătăm că România este capabilă să își păstreze și sǎ îşi intensifice prezența peste tot în lume pentru toți românii.

Cu atât mai mult în Italia, unde comunitatea românească este atât de mare și unde Biserica San Salvatore alle Coppelle reprezintă un edificiu important pentru comunitatea greco-catolică românească.

Și unde vom face tot ce este posibil pentru a o readuce într-o stare cu care să se mândrească toți românii! Și cei de aici, din Italia, și cei din țară!”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Este timpul să arătăm că România este capabilă să își păstreze și sǎ îşi intensifice prezența peste tot în lume pentru...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 1 martie 2024

Material susținut de PSD.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close