Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu i-a felicitat pe sportivii și antrenorii români de la Festivalul Olimpic al Tineretului European: "Avem viitor!"

Marcel Ciolacu i-a felicitat pe sportivii și antrenorii români de la Festivalul Olimpic al Tineretului European: "Avem viitor!"

Sportivii și antrenorii români care au participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European au fost felicitați de premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, pentru cele 20 de medalii pe care le-au obținut, dintre care nouă de aur.

Marcel Ciolacu i-a felicitat pe sportivii și antrenorii români de la Festivalul Olimpic al Tineretului European: "Avem viitor!"
de Alexandra Dima    |    30 Iul 2023   •   17:33

„Felicitări tinerilor sportivi români și antrenorilor pentru rezultatele obținute la Festivalul Olimpic al Tineretului European!

Cu 20 de medalii, dintre care 9 de aur, România a confirmat că redevine o forță europeană, fiind umăr la umăr cu Franța, a treia în clasamentul final.

Acum 9 zile, la Izvorani, doream delegației noastre să-și depășească performanța de la ediția trecută. Iar ei au reușit asta în stil de mare echipă! Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului și a mândriei de a demonstra lumii că suntem o țară care, în ciuda greutăților, știe în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni.

AVEM VIITOR! HAI ROMÂNIA!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close