Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului

Marcel Ciolacu: Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului

Marcel Ciolacu: Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook
27 Noi 2019   •   00:50

Congresul Partidului Social Democrat ar putea avea loc în luna februarie, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în urma căruia Viorica Dăncilă şi-a anunţat demisia.

Într-o declaraţie de presă, el a precizat că marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului.

"În februarie o să venim în faţa membrilor de partid şi a delegaţilor pentru alegerea unei conduceri legitime care să gestioneze în continuare alegerile locale şi generale, care vor urma anul viitor", a spus el.

Ciolacu a subliniat că Dăncilă şi-a dat demisia după ce a ascultat punctul de vedere al membrilor CEx.

"Nu a fost preluată această conducere prin forţă. Dacă ar fi fost preluată prin forţă, presupun că nu ţinea CEx şase ore şi nu şi-ar fi exprimat toată lumea opinia. A fost un gest de normalitate al doamnei preşedinte după ce ne-a ascultat şi şi-a depus demisia. Nimeni nu i-a cerut demisia doamnei Dăncilă. Cu toţii am ajuns la concluzia că trebuie resetat acest partid", a mai spus el.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close