Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj pentru sportivii români: "Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia"

Marcel Ciolacu, mesaj pentru sportivii români: "Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia"

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe sportivii români pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru sportivii români: "Felicitări pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   17:06

"Felicitări echipei României pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska 2023!

Cele 17 medalii câştigate de sportivii români, dintre care 6 medalii de aur, 6 de argint şi 5 de bronz demonstrează - încă o dată - valoarea, determinarea şi curajul tricolorilor.

Dragi sportivi şi tehnicieni, vă urez mult succes în competiţiile următoare şi, mai ales, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024!", a scris premierul României, pe Facebook.

Ţara noastră a participat la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska, 21 iunie-2 iulie, cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon, potrivit Agerpres.

Citește și: Echipa feminină a României este campioană europeană la tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a României a scris istorie, sâmbătă, când a devenit campioana continentului, după ce a detronat Germania, scor 3-2, în finala Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close