Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, noi precizări despre impozitul progresiv. Când ar trebui implementată măsura

Marcel Ciolacu, noi precizări despre impozitul progresiv. Când ar trebui implementată măsura

Marcel Ciolacu a declarat azi că își menţine părerea în privinţa introducerii impozitului progresiv. Liderul PSD precizează că măsura nu ar trebui implementată în acest an, dar că ar trebui gândiți niște pași în acest sens.

Marcel Ciolacu, noi precizări despre impozitul progresiv. Când ar trebui implementată măsura
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Mai 2022   •   21:01

Marcel Ciolacu spune că astăzi reprezentanți ai PSD, PNL și UDMR s-au întâlnit la Ministerul Finanțelor pentru discuții despre impozitul progresiv.

„Eu îmi menţin părerea că trebuie introdus un impozit progresiv, nu anul acesta, dar stabilit care sunt paşii de făcut. O să vă dau câte argumente doriţi. Ne uitam, cred că aseară, pe o hartă… Deci au mai rămas Rusia, Estonia, Groenlanda, Mongolia, deci numai state foarte mari şi foarte dezvoltate au rămas cu cota unică…

Haideţi să vedem ce iese de la grupul de lucru. Asta înseamnă să lucrezi într-o coaliţie şi să ai eficienţă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a subliniat că măsurile luate de coaliția de guvernare au fost eficiente.

„E un lanț de măsuri. În șase luni vedem un guvern și o coaliție care au luat măsuri. Sigur că lucrurile sunt într-o dinamică, dar dacă vă uitați la cea mai mare creștere economică din Europa, vom observa că măsurile au avut o eficiență”, a declarat Ciolacu.

Acesta a ținut să precizeze că „e prima dată când statul strânge cureaua și nu românii”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close