Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură va trece! Vor răspunde pentru toate hoțiile de sute de milioane de euro făcute în pandemie

Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură va trece! Vor răspunde pentru toate hoțiile de sute de milioane de euro făcute în pandemie

Potrivit unui mesaj postat pe o rețea socială, liderul PSD Marcel Ciolacu se declară sigur că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL va trece, iar guvernanții ”vor răspunde pentru toată criza economică și pentru toate hoțiile de sute de milioane de euro pe care le-au făcut în pandemie.

Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură va trece! Vor răspunde pentru toate hoțiile de sute de milioane de euro făcute în pandemie
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   13:50

”Moțiunea de cenzură va trece și acest Guvern va răspunde pentru toată criza economică, pentru manipularea datelor și pentru toate hoțiile de sute de milioane de euro pe care le-au făcut în pandemie, pe suferința românilor!”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Va veni o moțiune de cenzură. Moțiunea de cenzură va trece și vor răspunde pentru toată criza economică, pentru această manipulare a cifrelor în pandemie și pentru toate achizițiile directe și pentru toate hoțiile care s-au întâmplat într-o perioadă atât de scurtă.

Noi o să începem să funcționăm și cu Comisia Specială din Parlament pe achiziții. Nu știu câte vom putea afla pentru că dacă încep, sunt dosare penale, atunci nu avem voie să solicităm documente. Sigur Comisia va solicita, de la Comisia Generală a Vămilor, toate importurile din toată această perioadă și sunt ferm convins că ne vom cruci cu toții. Cu cât s-au importat și cu cât, până la urmă, le-a cumpărat statul român. 

Trebuie odată acest Guvern să plece de la Palatul Victoria! Va fi un act de patriotism îndepărtarea acestui Guvern! Nu un aranjament cu nu știu cine..”, a declarat Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close