Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ”Anul trecut nu ne-au lăsat să luăm lumină de Paște! Nu puteți să distrugeți credința!”

Marcel Ciolacu: ”Anul trecut nu ne-au lăsat să luăm lumină de Paște! Nu puteți să distrugeți credința!”

Liderul PSD promite că nu va lăsa actuala conducere să lase ”în paragină patrimoniul național”. Nu puteți să distrugeți credința, demnitatea și tradițiile acestui popor!”

Marcel Ciolacu: ”Anul trecut nu ne-au lăsat să luăm lumină de Paște! Nu puteți să distrugeți credința!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    18 Feb 2021   •   13:33

”Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor.

Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!

După ce au alocat Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!

Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național! Nu puteți să distrugeți credința, demnitatea și tradițiile acestui popor!”

Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 18 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Părintele Cleopa: Care este cea mai mare pomană de moşii de vară
x close