Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: PNL dă proba maturităţii politice!

Marcel Ciolacu: PNL dă proba maturităţii politice!

Marcel Ciolacu transmite un mesaj critic la adresa PNL, după ce liberalii au anunţat că vor ataca la Curtea Constituţională pachetul de măsuri propuse de către PSD şi adoptate în Parlament pentru sprijinirea românilor afectaţi de criza coronavirus.

Marcel Ciolacu: PNL dă proba maturităţii politice!
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
06 Apr 2020   •   11:38

”PNL dă astăzi proba #maturității politice. Atacarea la #CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de #PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului.

Văd că vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic!

PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice au răspuns pozitiv apelului pe care l-am făcut ieri și au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru #România”, a spus Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PNL
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close