Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: "Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an”

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: "Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe reţelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le mulţumeşte românilor pe care îi consideră adevăraţii eroi ai acestui an. El a criticat şi clasa politică pe care o acuză că s-a jucat clandestin cu vieţile tuturor.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: "Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   16:45

“Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să dețină controlul total. Și pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu viețile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia”, a spus Ciolacu pe reţelele de socializare.

Marcel Ciolacu: “Toți ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin”

“Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an! Voi !!!

Voi sunteți cei care ați găsit soluții, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-ați demonstrat prin vot că sunteți mai puternici ca ei.

De aceea, cea mai bună lecție a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferența și toți ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin.

2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunță un an al austerității, un an extrem de greu pentru milioane de familii”, a mai spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu pe reţelele de socializare.

El continua mesajul cu un indemn adresat românilor pentru a se ridica şi aşi face auzită vocea.

“De aceea vă îndemn să vă ridicați, să vă implicați și să vă faceți auzită vocea din nou!

Împreună, am reușit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor.

Vom învinge acest virus perfid și ne vom lua viețile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea și speranța!

Împreună, schimbăm România în 2021”, a conchis Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close