Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decât să mă vaccinez, ca demnitar, înaintea mamei mele!

Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decât să mă vaccinez, ca demnitar, înaintea mamei mele!

Marcel Ciolacu se arată sceptic în privința apariției în decembrie a unui vaccin anti-COVID. Liderul PSD a comentat informațiile potrivit cărora în anumite ministere se fac liste pentru vaccinare și afirmă că și dacă acest lucru ar fi posibil ar refuza să se vaccineze.

Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decât să mă vaccinez, ca demnitar, înaintea mamei mele!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Noi 2020   •   23:00

"Avem un plan de guvernare foarte clar, dar axat prioritar pe ce trebuie făcut pentru a trece această criză sanitară. Vii și minți românii că îți vine vaccinul în decembrie? Păi, vaccinul nu există! Mai avem două săptămâni și suntem în decembrie. Unde e vaccinul? Când va veni? Suntem pregătiți?

Au început deja discuții cine se vaccinează în ministere. Păi, iertați-mă, decât să pățesc o asemenea rușine să mă vaccinez eu ca și demnitar înaintea mamei mele de 83 de ani, mai bine fac COVID. Nu aș putea merge să o văd pe mama mea. Eu să mă duc acasă vaccinat. Am înțeles că se fac tabele prin ministere. Asta este abordare normală a unui stat?", a spus Marcel Ciolacu, într-un interviu exclusiv acordat lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close