Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru! Pentru mulți din români va fi deja prea târziu!

Marcel Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru! Pentru mulți din români va fi deja prea târziu!

Marcel Ciolacu a postat, pe o rețea socială, un mesaj de îngrijorare cu privire la situația prin care țara noastră trece în acest moment, ținând cont de creșterea numărului de cazuri care pare că nu mai poate fi ținută sub control.

Marcel Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru! Pentru mulți din români va fi deja prea târziu!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Oct 2020   •   15:30

S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

”Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată”

Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
O nouă lovitură pentru fraţii Tate: judecătorii au dat verdictul!
x close