Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Vadim trăiește și e președintele României! Solicit serviciilor de informație să intervină!

Marcel Ciolacu: Vadim trăiește și e președintele României! Solicit serviciilor de informație să intervină!

Marcel Ciolacu a avut o reacție dură după discursul lui Iohannis cu privire la proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc. Liderul PSD susține că Președintele a venit cu un atac frosolan, iar astfel de atacuri nu sunt demne de un președinte european.

Marcel Ciolacu: Vadim trăiește și e președintele României! Solicit serviciilor de informație să intervină!
Sursa foto: Hepta
29 Apr 2020   •   16:06

”Președintele a venit cu un atac grosolan! Dincolo de asta, sincer vă spun, astăzi am avut senzația că Vadim Tudor trăiește și este președintele României!

Asemenea atacuri nu sunt demne de un președinte european, domnule Iohannis! A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să nu-ți trimiți românii să moară la cules de sparanghel în Germania, fără protecție, fără asistențe medicală.

A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să-l aperi pe ambasadorul României la Budapesta! Atunci când e atacat pentru că apăra interesele țării tale", a declarat Ciolacu.

Klaus Iohannis: E incredibil! În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor

Serviciile de informații să intervină în scandal!

"Solicit serviciilor de informaţii să iasă public şi să spună dacă i-au trimis preşedintelui Iohannis vreo informare referitoare la acuzaţiile aduse la adresa mea şi a Partidului Social Democrat. Pentru că nu poţi duce lupta electorală la un asemenea nivel. Vorbim de responsabilitatea celei mai înalte funcţii în statul român.

Domnule Iohannis, românii, indiferent de etnie, au toţi nevoie de sprijin pentru a depăşi această criză provocată de coronavirus, nu de un preşedinte care să-i dezbine şi să creeze tensiuni interetnice. Eu voi rămâne un partener pentru toate minorităţile din această ţară. Atacurile politice nu rezolvă problemele oamenilor", a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebările PSD pentru Klaus Iohannis

„Vreau ca președintele Iohannis să le răspundă românilor la patru întrebări simple, care nu au legătură cu politica:

1. De ce nu testăm populația?

2. De ce guvernul nu are un program concret și coerent de relansare economică?

3. De ce avem un milion de șomeri pe care îi lăsați să se descurce singuri?

4. De ce guvernul fură, pe timp de pandemie, prin achiziții netransparente cu firmele de casă ale PNL?", a transmis Ciolacu.

„Nu distrugeți România, domnule Iohannis, pentru ambiții prostești. Guvernul actual trebuie să vină urgent cu un plan de măsuri pentru salvarea economiei", a încheiat liderul PSD.

Kelemen Hunor: Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu România Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close