Marcel Ciolacu: Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape

de Laura Dinu    |    01 Dec 2020   •   13:50
Marcel Ciolacu: Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape Facebook / Marcel Ciolacu

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o rețea socială în care promite românilor, în contextul Zilei Naționale, că ”Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape”.

”Am plantat astăzi acești stejari în onoarea eroilor noștri căzuți pentru patrie în Războiul de Întregire Națională. Fiecare stejar simbolizează o poveste. Este povestea celor care au pus idealul național mai presus decât propria viață. Ei s-au jertfit pentru ca noi astăzi să trăim uniți într-o singură țară.

Asta ar trebui să înțeleagă și cei care continuă să propage ură și dezbinare chiar și de Ziua Națională. În timp ce – culmea! - vorbesc despre unitate! În timp ce vorbesc în piețe pustii, pentru că prin eșecul lor le-au răpit românilor până și bucuria de a sărbători împreună 1 Decembrie!

Ura și dezbinarea nu vor câștiga niciodată! Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Parteneri
x close