Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape

Marcel Ciolacu: Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o rețea socială în care promite românilor, în contextul Zilei Naționale, că ”Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape”.

Marcel Ciolacu: Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    01 Dec 2020   •   13:50

”Am plantat astăzi acești stejari în onoarea eroilor noștri căzuți pentru patrie în Războiul de Întregire Națională. Fiecare stejar simbolizează o poveste. Este povestea celor care au pus idealul național mai presus decât propria viață. Ei s-au jertfit pentru ca noi astăzi să trăim uniți într-o singură țară.

Asta ar trebui să înțeleagă și cei care continuă să propage ură și dezbinare chiar și de Ziua Națională. În timp ce – culmea! - vorbesc despre unitate! În timp ce vorbesc în piețe pustii, pentru că prin eșecul lor le-au răpit românilor până și bucuria de a sărbători împreună 1 Decembrie!

Ura și dezbinarea nu vor câștiga niciodată! Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close