Antena 3 CNN Actualitate Maria Sharapova a făcut anunţul neaşteptat: "Acesta a fost micul nostru secret”

Maria Sharapova a făcut anunţul neaşteptat: "Acesta a fost micul nostru secret”

Fosta mare jucătoare de tenis Maria Sharapova, 33 de ani, s-a logodit cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes, 41 de ani. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare.

Maria Sharapova a făcut anunţul neaşteptat: "Acesta a fost micul nostru secret”
de Claudia Popovici    |    17 Dec 2020   •   23:15

Maria Sharapova a postat pe contul personal de Instagram, o fotografie cu partenerul ei, cu mesajul ”Am spus 'da' din ziua în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”.

În replică, viitorul mire Alexander Gilkes, care este într-o relație cu Sharapova din 2018 a răspuns: ”Mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. Privesc înainte spre o viață întreagă în care să te iubesc și în care să învăț de la tine.”

Alexander Gilkes este un om de afaceri britanic, născut și crescut la Londra. Din 2004, el locuiește în SUA, la New York.

În 2017, Gilkes a fost numit cel mai creativ antreprenor de către revista de business Fast Company, iar în 2020 a fost inclus în topul ”O sută de oameni puternici în lumea artei”.

În 2012, s-a însurat cu designera Misha Nonoo, la Venezia. În vara lui 2017 cei doi au divorţat.

Fost număr 1 mondial în circuitul WTA și câștigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani.

Înainte să înceapă o relație cu Alexander Gilkes, Maria Sharapova a fost, între 2012 și 2015, cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. 

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close