Antena 3 CNN Actualitate Un marinar din Constanţa şi-a sunat soţia că vine acasă, însă a dispărut în aeroportul din Istanbul

Un marinar din Constanţa şi-a sunat soţia că vine acasă, însă a dispărut în aeroportul din Istanbul

Un marinar din Constanţa, în vârstă de 50 de ani, a dispărut de pe aeroportul din Istanbul, în timp ce se întorcea din voiaj, din Dubai.

Un marinar din Constanţa şi-a sunat soţia că vine acasă, însă a dispărut în aeroportul din Istanbul
Sursa foto: IPJ Constanţa / Hepta
de Alin Tarnovschi    |    13 Ian 2021   •   16:00

Costel Pavel a plecat în voiaj pe 18 decembrie 2020, iar pe 4 ianuarie şi-a sunat soţia că se întoarce acasă pe data de 6 ianuarie, respectiv după două zile de la apel.

Pe 6 ianuarie, marinarul din Constanţa s-a îmbarcat în avion, pe aeroportul din Dubai, şi a pornit spre Bucureşti, însă a avut o escală în Istanbul.

Potrivit unor surse, bărbatul a coborât din avion pe aeroportul din Istanbul, însă nu s-a mai îmbarcat în cursa către Bucureşti.

Astfel, după mai multe zile în care nu a reuşit să îşi contacteze soţul, femeia din Constanţa a mers la Poliţie şi a reclamat dispariţia acestuia.

Marinar din Constanţa, dispărut pe aeroportul din Istanbul

"Poliţişti din cadrul Secției 4 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui PAVEL COSTEL, de 50 de ani, din municipiul Constanța. La data de 6 ianuarie a.c., acesta ar fi trebuit să revină în țară după o plecare în străinătate, însă nu s-a întors la domiciliu până în prezent.

SEMNALMENTE Înălţime 1,70 m., greutate 90 de kilograme, ochi căprui, față ovală.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 4 Poliție tel.0241.502.467. sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța marinar
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close