Antena 3 CNN Actualitate Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie! Părinții artistului au decis să se mute definitiv din țară. Care e destinația aleasă și de ce au luat această decizie

Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie! Părinții artistului au decis să se mute definitiv din țară. Care e destinația aleasă și de ce au luat această decizie

Părinții lui Mario Fresh, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului, au decis să se mute din țară. Mario va rămâne singur în țară, alături de iubita lui, Alexia Eram.

Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie! Părinții artistului au decis să se mute definitiv din țară. Care e destinația aleasă și de ce au luat această decizie
25 Iun 2020   •   08:50

Potrivit unor surse apropiate artistului, se pare că familia acestuia s-a mutat în Tenerife de o perioadă bună de timp, pentru a-și deschide o afacere acolo.

”Ei au decis să își cumpere o casă în Spania, mai exact în stațiunea Tenerife, și să renunțe la viața din țară. Au considerat că acolo vor reuși din punct de vedere profesional să își clădească un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru copii.

Și-au deschis și un business și speră ca lucurile să decurgă conform...planului. Mai vin și prin Iași, chiar acum sunt aici, au venit să îl vadă pe fiul lor, însă, de stabilit, s-au stabilit acolo, cel puțin pentru viitorii ani", a spus sursa apropiată de soții Gălățeanu.

Mario Fresh a mai fost nevoit să stea departe de o perioadă foarte apropiată de el, o perioadă destul de lungă de timp. Este vorba de iubita lui, Alexia, care a fost plecată la studii în Marea Britanie.

Cei doi se vizitau, însă, foarte des, astfel că au reușit să aibă grijă de relația lor și să reziste chiar și la distanță.

Ce au făcut părinții lui Mario Fresh cu afacerile locale

În ceea ce privește afacerile locale, o pizzerie și unele locații, soții Gălățeanu au decis să închirieze spațiile respective.

”Au vândut pizzeria în urmă cu ceva vreme, de fapt au închiriat spațiul contra sumei de 1000 de euro și ceva lunar, mai au și niște spații într-un imobil din apropiere, și ele închiriate, așa că, se descurcă frumușel la capitolul financiar.

Acum, părinții lui Mario sunt în țară, au stat 14 zile în carantină, și speră ca totul să fie OK cu copilul lor în perioada următoare”.

×
Subiecte în articol: Mario Fresh

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close