Antena 3 CNN Actualitate Mark Zuckerberg, după scandalul Cambridge Analytica: „A fost greșeala mea. Sunt responsabil pentru ceea ce se întâmplă”

Mark Zuckerberg, după scandalul Cambridge Analytica: „A fost greșeala mea. Sunt responsabil pentru ceea ce se întâmplă”

Mark Zuckerberg, după scandalul Cambridge Analytica: „A fost greșeala mea. Sunt responsabil pentru ceea ce se întâmplă”
10 Apr 2018   •   16:12

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va susține marți și miercuri o declarație în fața Congresului SUA, după scandalul Cambridge Analytica. 

„Mă refer la știri false, implicarea străinilor în alegeri și mesaje care promovează un discurs bazat pe ură, cât și protejarea datelor personale. Nu ne-am dat seama cât de extinsă este responsabilitatea noastră, iar asta a fost o greșeală imensă. A fost greșeala mea și îmi pare rău. Am fondat Facebook, conduc compania și sunt responsabil pentru ceea ce se întâmplă acolo”, a explicat Mark Camerei de Comerț și Energie printr-o declarație scrisă, conform politico.eu. 

Mark Zuckerberg va fi audiat marți la Comisia de Comerț și Justiție din Senat, ia miercuri urmează să dea explicații reprezentanților Camerei de Comerț și Energie. 

„Scopul este să ne facem o idee despre cum să tratăm aceste chestiuni, cât și să ne asigurăm că protejăm integritatea alegerilor pe Facebook”, a scris Mark Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close