Antena 3 CNN Actualitate MĂRȚIȘOR. Ce mărțișor să cumperi în funcție de zodie

MĂRȚIȘOR. Ce mărțișor să cumperi în funcție de zodie

MĂRȚIȘOR. Ce mărțișor să cumperi în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Mar 2017   •   10:15

MĂRȚIȘOR ZODIAC.  Fie că este vorba despre mama, iubita sau soţia ta, trebuie să fii atent la ce mărțișor cumperi pentru a nu face un cadou nepotrivit. Uite ce mărţişoare să alegi în funcţie de zodia femeilor din viaţa ta!

MĂRȚIȘOR BERBEC

Femeia Berbec este o fire dinamică, întreprinzătoare şi foarte curajoasă. I se potriveşte un mărţişor de culoare roşie: o bijuterie scumpă, ornată cu pietre semipreţioase va fi cadoul ideal. Nu cumpăra ceva ieftin şi de proastă calitate pentru că Berbecii nu vor fi deloc încântaţi.

MĂRȚIȘOR TAUR

Femeia Taur este o persoană calmă, îşi doreşte stabilitate şi confort. Dar iubeşte şi luxul. Alege pentru ea un mărţişor confecţionat din cupru, metalul caracteristic zodiei sau un talisman din safir.

MĂRȚIȘOR GEMENI

Gemenii pun mare accent pe iubire. Ai putea cumpăra inimioare sau cupidoni. Şi o felicitare ar fi potrivită. Femeia Gemeni va fi foarte impresionată de gestul tău tandru şi plin de iubire.

MĂRȚIȘOR RAC

Este o romantică incurabilă. E foarte atentă la detalii şi este foarte impresionată de lucrurile delicate. Racul este o zodie sensibilă iar mărţişorul ar trebui să fie la fel: flori, o felicitare sau bijuterii din argint.

MĂRȚIȘOR LEU

Cumpără ceva de calitate, scump, de dimensiuni mari şi colorat. Poţi alege bijuterii din aur, cu pietre semipreţioase, din jad sau onix.

MĂRȚIȘOR FECIOARĂ

Este o fire tradiţională lşi conservatoare deci va fi impresionată de un coşar, un trifoi, un ghiocel sau o potcoavă.

MĂRȚIȘOR BALANȚĂ

Balanţa are un simţ al umorului dezvoltat, iar mărţişorul trebuie să fie unul haios, amuzant, simpatic. Femeia Balanţă va fi încântată de orice mărţişor-jucărie.

MĂRȚIȘOR SCORPION

Femeia Scorpion este pasională, energică dar şi răzbunătoare. Alege un mărţişor care să fie unic, rar, confecţionat din fier sau oţel.

Vezi aici restul zodiilor.

 

×
Subiecte în articol: martisor 1 martie zodiac zodie
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close