Antena 3 CNN Actualitate Martor la aterizarea forțată a elicopterului militar: ”Mi-a fost teamă că va lovi clădirea! A atins solul destul de puternic!”

Martor la aterizarea forțată a elicopterului militar: ”Mi-a fost teamă că va lovi clădirea! A atins solul destul de puternic!”

Un martor ocular, care lucrează chiar într-una din clădirile de birouri lângă care a aterizat forțat elicopterul militar american, a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat în momentul în care aparatul de zbor a început să piardă altitudine.

Martor la aterizarea forțată a elicopterului militar: ”Mi-a fost teamă că va lovi clădirea! A atins solul destul de puternic!”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Laura Dinu    |    15 Iul 2021   •   14:56

”Da, eu lucrez chiar aici, în clădirea de birouri de la Charles de Gaulle. Am observat cum elicopterul se afla la o distanță foarte apropiată de sol, se putea observa cum a început să piardă altitudine. Pilotul a forțat aterizarea, prin intervenția forțelor de ordine, oprind circulația, făcând posibilă aterizarea în mijlocul sensului giratoriu. 

Am trăit câteva momente de panică, dar după aceea totul a fost ok. Prima teamă și cea mai mare a fost ideea ca nu cumva să lovească clădirea sau alte mașini, lucru care ar putea să producă victime. 

Se observa din balansul elicopterului că e o problemă tehnică. În același timp am observat cum militarii au coborât din elicopter și au încercat să repare elicea acestuia. Am văzut cum erau urcați pe elicopter să remedieze această problemă de natură mecanică. 

Colegii mei, ca și mine, ne-am panicat și am fugit spre ferestre ca să putem vedea incidentul și eventualele urmări. 

Am văzut cum elicopterul a început să se balanseze, se apropia foarte mult de sol, părea că își pierde controlul. Pentru început am crezut că se va lovi de copac sau că elicele vor lovi crengile copacilor. Dar pilotul a dat dovadă de profesionalism. A atins solul destul de puternic”, a povestit bărbatul la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: elicopter
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close