Antena 3 CNN Actualitate Mărturii cutremurătoare despre pacienții de coronavirus cu afecțiuni psihice din Hunedoara: Au vrut să sară pe geam. Au ridicat patul și au tras de personal

Mărturii cutremurătoare despre pacienții de coronavirus cu afecțiuni psihice din Hunedoara: Au vrut să sară pe geam. Au ridicat patul și au tras de personal

Prefectul de Hunedoara a făcut mărturii cutremurătoare despre pacienții bolnavi de coronavirus, cu afecțiuni psihice. Se pare că aceștia au fost la un pas să sară pe geam.

Mărturii cutremurătoare despre pacienții de coronavirus cu afecțiuni psihice din Hunedoara: Au vrut să sară pe geam. Au ridicat patul și au tras de personal
Sursa foto: Hepta
24 Apr 2020   •   12:15

"I-am adus la Deva şi au fost violenţi, s-au decompensat, sunt persoane cu afecţiuni psihice şi a trebuit să îi întorc în centru. Au făcut un mare scandal aici. Au tras de personal, de echipamente, au ridicat cu paturile, au vrut să sară pe geamuri, au avut numai probleme. A trebuit să îi ducem în mediul lor", a declarat pentru Mediafax Vasilică Potecă, prefectul de Hunedoara.

Cinci membri ai personalului centrului au fost de asemenea testaţi pozitiv. Alte 100 de teste care au fost făcute au fost nergative. În total, sunt 136 de oameni internaţi la Păclişa.Prefectul spune că ancheta epidemiologică continuă şi nu se ştie deocamdată cine a dus virusul în centru.

"S-au infectat de la una dintre cele cinci persoane, pentru că ei erau internaţi dinainte, aveau anumite afecţiuni psihice şi erau destul de periculoşi. Ei erau izolaţi în centru, virusul a fost adus din exterior", adaugă Vasilică Potecă.

Atât cei îngrijiţi în centru, cât şi personalul vor fi testaţi periodic, a mai spus prefectul. Cei de la Păclişa au fost depistaţi după ce au început testări în toate centrele din judeţ. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Hunedoara coronavirus
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close