x close

Masonii, semnal de ALARMĂ pentru români: Totul are o limită. Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume

13 Noi 2016   •   11:00
Masonii, semnal de ALARMĂ pentru români: Totul are o limită. Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume

Românii vor fi nevoiți să-și unească forțele pentru un proiect de țară, iar atunci când se va întâmpla, lucrurile se vor rezolva rapid, consideră prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România. Însă, prof. univ. dr. Radu Bălănescu atrage atenția că nu este admisibil ca instituțiile statului să fie "atacate" și lansează un apel către presă, semnalând că ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume, notează DCNews.

Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România nu crede că președintele țării și guvernul nu au un proiect de țară.

"Nu cred că nu au. Cred că au, cred că marea noastră problemă este să reușim să ne unim în jurul unei idei. Cred că este foarte greu să depășim niște orgolii, este foarte greu să ne gândim că putem să facem niște pași împreună cu alții pe care la un anumit moment îi consideram dușmani și să uităm că poate îi supărăm pe unii de la noi din partid. Interesul de țară pentru un proiect de țară trebuie să plece de la aceste lucruri.

Eu cred că toate aceste lucruri se discută, s-au discutat. Este vorba despre cum pot fi puse cap la cap toate aceste forțe decidente care trebuie să se unească în jurul acestei idei și sunt convins că acest lucru se vor întâmpla. Ne vor uni probabil problemele, ne vor uni grijile și nu vom avea ce să facem altceva, pentru că asta e singura soluție. Și când se unesc românii, rezolvă lucrurile rapid în sensul bun. Eu am o viziune mai optmistă", a declarat prof. univ. dr. Radu Bălănescu la interviul DC News Live.

În acest context, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, întrebat dacă anticipază o criză care îi va uni pe români într-un proiect de țară, avertizează că ceea ce se întâmplă la ora actuală în România nu este admisibil. 

"Această dezbinare, care este vizibilă, poate fi numită și criză. Cred că atacurile la care sunt supuse domenii și instituțiile statului român vor genera această unire în jurul unei idei. Nu este admisibil din punct de vedere democratic să fie atacate instituția prezidențială, instituția premierului, membrii guvernului, Parlament, serviciie de informații, Banca Națională. Este exclus. Sunt instituțiile cele mai importante dintr-o țară. Cine le atacă, înseamnă că atacă România, fără niciun fel de discuție", a opinat prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

Citeşte mai multe despre:

masonerie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati