Peste 2,7 milioane de oameni au urmărit filmul despre moartea lui Osama bin Laden difuzat de National Geographic

de D.D.    |    06 Noi 2012   •   08:59
Peste 2,7 milioane de oameni au urmărit filmul despre moartea lui Osama bin Laden difuzat de National Geographic Foto: Agerpres
Primul film despre operaţiunea care a condus la moartea liderului Al-Qaida, Osama bin Laden, a fost urmărit de peste 2,7 milioane de persoane, în SUA, transmite AFP.

Reprezentanţii National Geographic au precizat că filmul "SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden" a fost cel mai urmărit program în acest an la acest post şi că s-a plasat pe poziţia a şasea pe lista celor mai bune audienţe din istoria sa.

În octombrie, extremiştii musulmani au trimis ameninţări postului National Geographic, ca urmare a deciziei canalului de a difuza un film despre moartea lui Osama Bin Laden

Anunţul că filmul "SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden" va fi difuzat pentru prima dată de postul de televiziune National Geographic cu două zile înaintea scrutinului prezidenţial din 6 noiembrie a ridicat semne de întrebare.

Faptul că Harvey Weinstein, puternicul producător de la Hollywood şi unul dintre cei care strâng fonduri pentru campania lui Barack Obama, este distribuitorul şi unul dintre directorii de producţie ai acestui thriller de 90 de minute a alimentat publicitatea făcută în jurul filmului.

Regizorul John Stockwell a respins orice suspciune de propagandă în favoarea preşedintelui în exerciţiu şi a negat că filmul urmăreşte să ralieze persoanele indecise cu mai puţin de 48 de ore înainte de deschiderea birourilor de vot. 

x close