Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Ucrainei, urări neobişnuite de Paşte: Stăm acasă să ne speriem de kilogramele de pe cântar, nu de cifrele din termometru (Video)

Preşedintele Ucrainei, urări neobişnuite de Paşte: Stăm acasă să ne speriem de kilogramele de pe cântar, nu de cifrele din termometru (Video)

Preşedintele Ucrainei a adresat un mesaj neconvenţional cetăţenilor, în acest an, de Paşte. El i-a îndemnat pe oameni să stea în case, pentru ca după acest week-end, de carantină, să ne speriem de kilogramele de pe cântar şi nu de cifrele din termometru, a spus Vladimir Zelenschi. ..

Preşedintele Ucrainei, urări neobişnuite de Paşte: Stăm acasă să ne speriem de kilogramele de pe cântar, nu de cifrele din termometru (Video)
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    19 Apr 2020   •   14:43

"Anul acesta, fiecare gospodină poate coace o pască de casă. Cele mai delicioase, pentru că sunt făcute de mâinile noastre. Fiecare bărbat al casei poate face fripturi delicioase. Şi împreună cu copiii noştri, vom vopsi ouă, murdărindu-ne de vopsea. Ca un fel de echipă naţională în familie. Şi sunt convinsă că după toate mâncărurile gătite împreună vor avea de 100 de ori un gust mai bun", a spus Zelenschi.

"Stăm acasă şi după weekend, după perioada de carantină, să ne speriem de cifrele de pe cântarul de la baie, nu de cele din termometru". 

El a îndemnat cetăţenii să rămână uniţi, acasă. "Vă amintiţi, în copilărie, când părinţii nu ne permiteau să ieşim afară? Astăzi, este o astfel de situaţie, noi nu le mai dăm voie părinţilor să iasă. Şi nu este răzbunare. Este felul nostru de a avea grijă de ei. Când stăm cu toţii acasă, suntem uniţi. Uniţi pentru siguranţa doctorilor, a sănătăţii naţiunii noastre şi pentru viitor", a îndemnat preşedintele Ucrainei.

×
Subiecte în articol: Ucraina Paste coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close