Antena 3 CNN Actualitate "Te-a prins Valentine's Day în pană de idei?" Mesaj inedit de la Comitetul de vaccinare

"Te-a prins Valentine's Day în pană de idei?" Mesaj inedit de la Comitetul de vaccinare

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a transmis duminică, un mesaj de Valentine's Day, pe pagina de Facebook, în care îndeamnă la vaccinare.

"Te-a prins Valentine's Day în pană de idei?" Mesaj inedit de la Comitetul de vaccinare
Sursa foto: ARHIVA
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2021   •   13:41

"Te-a prins Valentine's Day în pană de idei? Încă nu ai găsit cadoul perfect care să o facă să îşi dorească o nouă întâlnire? 

Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare", este mesajul transmis, duminică, pe Facebook.

În România, vaccinarea contra COVID a început în 27 decembrie 2020, cu vaccinul Pfizer, a continuat pe 4 februarie cu vaccinul Moderna, iar de luni va începe şi imunizarea cu serul AstraZeneca.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca începe mâine

Toate cele trei vaccinuri aprobate în Uniunea Europeană se administrează în două doze, pentru ca imunizarea să fie completă.

Vaccinarea cu serul de la AstraZeneca începe la noi luni, 15 februarie. Programările au început încă de miercuri, iar în primele ore s-au programat în medie 179 de persoane/minut. 

Vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se face la grupa de vârstă 18 - 55 de ani, pentru persoanele eligibile din etapele I și II.

100.000 de persoane, programate pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, într-o zi

Mai mult de 100.000 de persoane s-au programat până acum pentru vaccinarea cu AstraZeneca, în doar 24 de ore, potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se face la grupa de vârstă 18 - 55 de ani.

Programarea pentru vaccinul AstraZeneca a început pe 10 februarie și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.

×
Subiecte în articol: CNCAV vaccin COVID-19 Valentine's Day
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close