Antena 3 CNN Actualitate Mesajele cutremurătoare ale apropiaților fetei de 16 ani, care a murit în tragicul accident din Bistrița: "Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"

Mesajele cutremurătoare ale apropiaților fetei de 16 ani, care a murit în tragicul accident din Bistrița: "Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"

Mesajele cutremurătoare ale apropiaților fetei de 16 ani, care a murit în tragicul accident din Bistrița: "Chipul tău blând a rămas în imaginea mea"
07 Ian 2018   •   08:27

Moartea Larisei a așternut pe obrajii oamenilor lacrimi grele! Aceștia i-au scris pe rețelele de socializare mesaje emoționante de rămas bun.

Moartea Larisei Bozga i-a cutremurat atât pe cei apropiați, cât și familia și colegii. Pagina sa este împânzită de mesaje emoționante, iar durerea pe care aceștia o au în suflet este foarte mare. 

"Doamne, ce om fără minte. Doamne, ai milă. Săraca fată, așa de tânără! Dumnezeu să o ierte!", "Foarte trist că un suflet atât de pur și de tânăr a plecat dintre noi", "Nu pot să cred că ai plecat așa repede dintre noi, suflet blând. Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanțe familei!", "Chipul tău blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost... Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci, buna mea prietenă Larisa Bozga!", sunt câteva dintre mesajele care au apărut pe pagina fetei. 

Vă reamintim că un accident foarte grav a avut loc vineri noaptea pe un drum din Bistrița, în localitatea Valea Bârgăului. Cinci fetițe, mama uneia dintre ele și un adolescent de 16 ani au ajuns la spital, după ce un adolescent fără permis a dat cu mașina peste ele, scrie spynews.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close