Antena 3 CNN Actualitate Micii muzicieni au nevoie de "Un pian pentru Lipatti". Cristian Popescu Piedone şi Nicole Cherry s-au alăturat campaniei

Micii muzicieni au nevoie de "Un pian pentru Lipatti". Cristian Popescu Piedone şi Nicole Cherry s-au alăturat campaniei

Micii muzicieni au nevoie de "Un pian pentru Lipatti". Cristian Popescu Piedone şi Nicole Cherry s-au alăturat campaniei
09 Mai 2015   •   19:22

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 şi Nicole Cherry s-au alăturat campaniei Fundaţiei "Mereu Aproape" pentru strângerea de fonduri necesare cumpărării unui pian performant. Elevii de la Lipatti au nevoie de instrumente noi iar împreună le putem îndeplini visul.

Pe scenă este Nicole Cherry, mica artistă care a cucerit topurile muzicale. La şcoală este Nicoleta Janina Ghinea. Şi se chinuie ca toţi ceilalţi colegii de-ai ei din Colegiul Dinu Lipatti, pe instrumente din vremea străbunicilor.

De şase ani învaţă la Dinu Lipatti. Învaţă foarte bine, chiar dacă zgomotele instrumentelor i-ar putea afecta auzul muzical şi vocea. Un singur pian ar face diferenţa.

Cum şcoala de elită se află în Sectorul 4, primarul Cristian Popescu-Piedone s-a implicat în sprijinirea micilor talente de la "Dinu Lipatti".

Primarul s-a alăturat campaniei de strângere a fondurilor pentru cumpărarea unui pian nou. Consiliul Local alocă bani pentru un instrument performant. Şi nu numai. Acesta va fi găzduit de săli noi.

Elevii de la Lipatti sunt sprijiniţi de Fundaţia Mereu Aproape, ARC România, Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu".

Donaţii se pot face prin SMS la numărul 8834 (Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA) şi în contul Fundaţiei Mereu Aproape:

Cont LEI: IBAN RO02BTRLRONCRT0295126001

SWIFT: BTRLRO22

BANCA TRANSILVANIA AGENŢIA BĂNEASA

Campania este susţinută de Intact Media Group.

 

 

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close