Antena 3 CNN Actualitate Mihaela Galani, afacerista din Constanța, înmormântată în rochie de mireasă. Apropiații i-au adus un pantof imens la capelă și un covor din petale

Mihaela Galani, afacerista din Constanța, înmormântată în rochie de mireasă. Apropiații i-au adus un pantof imens la capelă și un covor din petale

Mâine va fi înmormântată Mihaela Galani, tânăra de 33 de ani, proprietara unei afaceri de succes de pantofi din Constanța.

Mihaela Galani, afacerista din Constanța, înmormântată în rochie de mireasă. Apropiații i-au adus un pantof imens la capelă și un covor din petale
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2022   •   13:26

Dimineața vă fi depusă la Catedrala Arhiepiscopală.

Tânără a fost trasportată la spital în urma cu doua zile după ce a fost găsită inconștienta în mașină. Din păcate câteva ore mai tărziu, ea a intrat în stop cardio respirator și a decedat. Fata era foarte bolnava, suferise un transplant de rinichi făcea dializa și se spune că ar fi avut și HIV.

Medicii legiști au descoperit cauza morții

Tânăra, în vârstă de 33 ani, fusese găsită inconștienta în mașină după ce, spun prietenii, se simțise rău de câteva zile.

Mihaela Galani ar fi renunțat la dializă, din cauza programului estrem de încărcat. Se pare că problemele la inimă ar fi fost cauzate de tratamentul pe care îl urma după transplant, iar Mihaela lua medicamente și pentru a-și ține tensiunea sub control.

Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără.

Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate.

De atunci, fata urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani. Adică în 2021. În primele zile ale anului 2022 în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaelei i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină.

Medicii au scris în raportul INML al tinerei: comă ureică, adică blocaj renal. Se pare că rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă. Ea le-ar fi spus apropiaților în ultimele zile că se simțea rău, dar nu a mai apucat să ajungă la spital pentru a-și face investigații, scriu cei de la impact.ro.

×
Subiecte în articol: Mihaela Galani Constanța
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close