Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, despre condamnarea Elenei Udrea: "Antena 3 a avut dreptate. Vom vedea dacă Udrea merge la închisoare"

Mihai Gâdea, despre condamnarea Elenei Udrea: "Antena 3 a avut dreptate. Vom vedea dacă Udrea merge la închisoare"

Mihai Gâdea, realizator şi CEO Antena 3, a spus joi, după condamnarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, că acum se vede că postul de televiziune a avut dreptate, dar el nu are nicio bucurie că cineva merge la închisoare.

Mihai Gâdea, despre condamnarea Elenei Udrea: "Antena 3 a avut dreptate. Vom vedea dacă Udrea merge la închisoare"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Apr 2022   •   15:55

Elena Udrea se întoarce la închisoare. Judecătorii de la Instanța Supremă i-au respins contestaţia în anulare formulată la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute, care prevedea 6 ani de închisoare pentru fostul ministru al Turismului.

"Lucrul pe care pot să-l spun acum cel mai uşor este "Da, Antena 3 a avut dreptate". După opt ani de zile de când regimul Băsescu-Udrea s-a terminat, iată, am avut dreptate.

Pe de altă parte, nu am niciun fel de satisfacţie că Elena Udrea merge şase ani de zile la închisoare, pentru că răul a fost deja făcut.

În opinia mea, cazul acesta pentru care Udrea merge la puşcărie sau vom vedea dacă merge - să vedem dacă mai este în ţară (...), deşi ea a spus ieri că este acasă şi nu a plecat nicăieri - dar răul a fost deja făcut.

Au fost nişte ani de zile teribili în care, privind în urmă, pare greu de crezut că ţara a fost pe mâna unui turnător 10 ani, a unui om care era prins de fosta securitate (...), un om cu un caracter infect. 

Cu această doamnă, ţara a fost condusă 10 ani de zile de aceşti oameni. Iar acum vin nişte condamnări.

Dosarul "Gala Bute" pentru Elena Udrea este un mizilic, un nimic la care nu a fost foarte atentă. Au fost lucruri infinit mai mari. (...) Să nu uităm că a fost dorinţa lui Traian Băsescu de a o pune preşedinte pe Elena Udrea.

Sigur, justiţia lucrează", a spus Mihai Gâdea, joi, la Antena 3, după condamnarea Elenei Udrea.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close