Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Daniela Andreescu şi soţul său cumva îi au la mână pe Boc şi pe Băsescu, de nu pot fi demişi?

Mihai Gâdea: Daniela Andreescu şi soţul său cumva îi au la mână pe Boc şi pe Băsescu, de nu pot fi demişi?

Mihai Gâdea: Daniela Andreescu şi soţul său cumva îi au la mână pe Boc şi pe Băsescu, de nu pot fi demişi?
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.Z.    |    24 Noi 2011   •   23:00

Realizatorul TV Mihai Gâdea se întreabă dacă nu cumva secretarul general al Guvernului Daniela Andreescu şi soţul său, Aurel Teodorescu, îl au la mână cu ceva pe premierul Emil Boc sau pe preşedinte, având în vedere că cei doi nu au fost demişi după anchetele realizate de postul de televiziune Antena 3.

"Doamna Daniela Andreescu şi soţul său cumva îi au la mână pe prim-ministru şi pe preşedinte cu ceva, de nu pot fi demişi sau care este motivul pentru care se trage de timp?", s-a întrebat retoric directorul postului de televiziune Antena 3, Mihai Gâdea, în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, pe care o moderează.

După anchetele realizate de Antena 3, doi membri PDL - europarlamentarul Cristian Preda şi senatorul Iulian Urban - i-au cerut premierului Emil Boc să o demită pe şefa secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu. În acest sens, cei doi invocă Codul Etic al partidului.

În replică, premierul Emil Boc a spus că Daniela Andrescu va face toate precizările publice în ce o priveşte, iar ANI se va pronunţa cu privire la acest caz.

În urmă cu o săptămână, Antena 3 publica o anchetă care arăta cum, odată ce Daniela Andreescu a preluat funcţia de şefă a Secretariatului General al Guvernului, familia sa a început să prospere. Fiica, fiul, fostul soţ şi fratele ei s-au căpătuit cu mai multe spaţii de la RA-APPS şi funcţii în aparatul de stat.

 


În cadrul aceleiaşi emisiuni, au fost prezentate sediile a trei imobile RA-APPS date spre închiriere de Andreescu unor firme. Vezi, mai jos, povestea fiecăruia dintre ele. unde sunt situate aceste sedii, ce chirie se plăteşte şi cui au fost ele închiriate.

Unul dintre sedii este situat pe strada Matei Basarab, o zonă ultra-centrală.
 


Cel de-al doilea este sediul unde şi-a desfăşurat activitatea Bursa Română de Mărfuri.
 


Cel de-al treilea sediu este situat în centrul Capitalei, aproape de km 0.
 





×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei inchiriere Emil Boc
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close