Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Preşedintele trebuie să înţeleagă că trebuie să înceteze cu abuzurile

Mihai Gâdea: Preşedintele trebuie să înţeleagă că trebuie să înceteze cu abuzurile

Mihai Gâdea: Preşedintele trebuie să înţeleagă că trebuie să înceteze cu abuzurile
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Aug 2014   •   17:31
Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a participat, după cum a promis, la plimbarea libertăţii din zona Palatului Cotroceni. 
 
Înconjurat de sute de oameni, purtând un tricou pe care scrie "Imposibil de confiscat", Mihai Gâdea a explicat că plimbarea s-a transformat într-un fenomen şi că oamenii au înţeles că nu este vorba doar despre Antena 3.
 
"I-am invitat pe oameni să îşi spună părerea, de-a lungul timpului. Ce s-a întâmplat acum, cu confiscarea sediului, a întrecut orice limită şi noi am decis să ne plimbăm astăzi în jurul Palatului Cotroceni. Ce se întâmplă astăzi aici este un fenomen şi dacă cei care au responsabilitate nu înţeleg ce se întâmplă aici, sunt în eroare. Preşedintele trebuie să înţeleagă că nu poţi să te porţi abject cu oamenii. Este inacceptabil ce se întâmplă acum cu cel mai respectat post de ştiri din România şi oamenii au înţeles asta." 
 
"Este o solidaritate uriaşă şi sunt mândru pentru că această solidaritate nu este pentru mine. Antena 3 nu este despre un grup de jurnalişti rebeli care luptă împotriva preşedintelui, este despre români care au suportat abuzurile acestui regim şi care s-au suportat".
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close