Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea şi Mircea Badea la Interviurile Jurnalul.ro: Dacă România ratează acest moment a ratat una dintre cele mai mari şanse

Mihai Gâdea şi Mircea Badea la Interviurile Jurnalul.ro: Dacă România ratează acest moment a ratat una dintre cele mai mari şanse

Mihai Gâdea şi Mircea Badea la Interviurile Jurnalul.ro: Dacă România ratează acest moment a ratat una dintre cele mai mari şanse
12 Feb 2015   •   16:49

Mihai Gâdea şi Mircea Badea au fost invitaţi la Interviurile Jurnalul unde au vorbit despre situaţia actuală din România şi rolul pe care l-a avut şi îl are Antena 3 în lupta împotriva corupţiei şi a sistemului impus de Traian Băsescu.

"Dacă România ratează acest moment a ratat una dintre cele mai mari şanse. Ori se întâmplă ceva acum, ori se face curăţenie ori probabil că se va crea, se va consolida acest sistem ticălos pentru următorii ani de zile." a spus Mihai Gâdea.

"Aceşti 10 ani nouă nu ne-au adus nimic bun. Am făcut faţă unei avalanşe zilnice de lături din partea uriaşului aparat de propagandă băsistă. Am avut de a face cu persecuţie din partea instituţiilor statului folosite în scop mafiot." a declarat Mircea Badea. Realizatorul emisiunii În gura presei.

Acesta crede că dosarul Elenei Udrea ar trebui să fie mai gros.
"Mi-e greu să cred ca Elena Udrea se crucifica acum pe rugul băsist protejandu-l cu pieptul săltăreţ pe domnul Traian Băsescu. Ce am vazut ca s-a întamplat până acum, pe acte, mie mi se pare subtirica treaba."

Directorul Antena 3 crede că fostul Ministru al Dezvoltării Regionale nu va scăpa de închisoare dacă justiţia îşi va face treaba.

"Eu nu cred că scapă. E adevarat ca primul dosar, cel pe care s-a cerut arestarea de ieri, este de departe cel mai uşor, dar ea are probleme foarte foarte mari în momentul de faţă pentru că toată lumea văzând că nu mai are protecţie de la cei care pot culege informaţii. (...)Părerea mea este ca ea este în momentul de faţă pur şi simplu pe un drum spre închisoare pentru foarte mulţi ani."

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close