Antena 3 CNN Actualitate Un militar din Galați a alergat 600 km până la Satu Mare pentru o polițistă bolnavă de leucemie

Un militar din Galați a alergat 600 km până la Satu Mare pentru o polițistă bolnavă de leucemie

Laurențiu Cobzaru, un militar din Galați, a alergat 600 de kilometri până la Satu Mare pentru o tânără polițistă, în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu leucemie acută.

Un militar din Galați a alergat 600 km până la Satu Mare pentru o polițistă bolnavă de leucemie
Sursa foto: Facebook / Adrian Bilanici
de Redacția Antena 3    |    28 Iun 2020   •   07:30

Laurenţiu Cobzaru este militar şi a finalizat, vineri, o cursă de peste 600 de kilometri între Galaţi şi Satu Mare.

Caporalul a alergat pentru o tânără poliţistă diagnosticată cu leucemie şi un copil grav bolnav. După aproape șapte zile, Laurenţiu a ajuns la Satu Mare

Laurenţiu Cobzaru a plecat din Galaţi, în alergare, în dimineaţa de 20 iunie. Vineri, după mai bine de 600 de km alergaţi şi aproape o săptămână în care a dormit în maşină, a ajuns la Satu Mare.

Militarul a alergat pentru a o ajuta pe Elena Ramona Ţoapă, o poliţistă de 20 de ani diagnosticată cu leucemie acută la scurt timp de la angajare, dar şi în memoria unui băieţel din Brăila.

Laurenţiu are 36 de ani şi nu este la primul maraton umanitar. În 2019 a mai alergat 260 de km, de la Galaţi la Bucureşti.

"A fost foarte bine, ca alergare şi timp m-am încadrat perfect, fiindcă am încercat să mă încadrez în 10 km pe oră. Dar nu-i importantă alergarea cât e cauza. Eu pentru Ramona am alergat. Şi a fost şi în memoria lui Nicolas, un băieţel din Brăila care a decedat, chiar îmi pare rău", a declarat Laurenţiu Cobzaru.

×
Subiecte în articol: Laurențiu Cobzaru

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close