Antena 3 Actualitate Un produs preferat de mulți români, depistat cu un nivel mare de toxicitate. Sub nicio formă nu-l consumați!

Un produs preferat de mulți români, depistat cu un nivel mare de toxicitate. Sub nicio formă nu-l consumați!

de Gabriel Dano    |    16 Noi 2020   •   21:30
Un produs preferat de mulți români, depistat cu un nivel mare de toxicitate. Sub nicio formă nu-l consumați!
Sursa foto: Pixabay.com

Cumpărătorii români care au cumpărat Mini Cheesburgers din reţeaua Carrefour sunt avertizați să nu consume acest produs, ci să le distrugă sau să îl aducă în magazinele de unde le-au cumpărat, potrivit ANSVSA.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță că în aceste produse s-a detectat prezenţa peste limite a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului. O alertă europeană a fost transmisă în acest sens.

Oxidul de etilenă poate prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung, avertizează ANSVSA.  Retailerul recomandă persoanelor care au cumpărat aceste produse să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, caz în care contravaloarea produselor va fi returnată.

Nu va fi necesară prezentarea bonului fiscal, se menţionează în informarea transmisă către consumatori și care este publicată din 10 noiembrie pe site-ul ANSVSA.

Aceasta este activă până la data de 23 noiembrie 2020.

×
Subiecte în articol: Mini Cheesburgers Carrefour

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close