Antena 3 CNN Actualitate Ministerul de Interne oferă elicoptere spre închiriere (VIDEO)

Ministerul de Interne oferă elicoptere spre închiriere (VIDEO)

Ministerul de Interne oferă elicoptere spre închiriere (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Aug 2010   •   15:10

Ministerele scot bani din orice. Chiar şi din elicopterele pe care le au în dotare. Ministerul Afacerilor Interne scoate spre închiriere aparatele de zbor pentru a-şi acoperi o parte din cheltuieli. Două dintre ele sunt folosite chiar de şeful statului în deplasări. Iar dacă nu sunteţi interesaţi de zboruri, poate vreţi să închiriaţi o sală aparţinând aceluaşi minister. Muzica si sonorizarea sunt asigurate.

Ministerul s-a gândit să scoată un ban de pe urma zborurilor efectuate pentru pregătirea piloţilor. La bordul elicopterului închiriat va fi un elev care a terminat şcoala de aviaţie şi care efectuează cursuri de zbor, pentru a se perfecţiona. Învăţăcelul va fi însoţit permanent de un instructor de zbor, dar şi de un mecanic.

Printre aparatele oferite spre închiriere se numără şi cele două elicoptere folosite de şeful statului pentru deplasările oficiale. Deşi arată banal la exterior, aparatele de zbor au în dotare scaune din lemn masiv, frigider, cuptor cu microunde, telefon şi grup sanitar. Pe lista de închiriere se află şi elicopterul care monitorizează traficul rutier, dar şi un aparat tip MI-17 care poate transporta mărfuri de maximum 3,5 tone, scrie Evenimentul Zilei.

Oricine nu e certat cu legea poate închiria un elicopter al Ministerului de Interne. Preţurile n-au fost încă stabilite. Reprezentanţii ministrului spun însă că tarifele vor fi comparabile cu cele practicate de firmele private.

MAI oferă spre închiriere şi săli pentru nunţi şi botezuri. Pentru că fondurile bugetare sunt insuficente pentru întreţinerea aparatelor de zbor, Ministerul de Interne pune la dispoziţia celor care inchiriaza spatii şi  mijloacelor tehnice pentru producţii cinematografice sau spectacole. În plus, formaţiile de muzică militară şi ansamblul "Ciocârlia" fac spectacole contra cost.



Antena 3

×
Subiecte în articol: elicoptere Ministerul de Interne
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close