Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Culturii a semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Turciei la București: "Românii încearcă să salveze viețile semenilor lor"

Ministrul Culturii a semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Turciei la București: "Românii încearcă să salveze viețile semenilor lor"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă de Ambasada Turciei la București, în memoria victimelor cutremurelor.

Ministrul Culturii a semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Turciei la București: "Românii încearcă să salveze viețile semenilor lor"
Sursa foto: Lucian Romaşcanu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2023   •   15:27

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a semnat, astăzi, Cartea de condoleanțe, deschisă în memoria victimelor cutremurelor, la Ambasada Turciei la București.

Lucian Romaşcanu a postat, pe pagina sa de Facebook, și un mesaj prin care își exprimă regretul și compasiunea pentru suferința poporului turc.

"Tragedia poporului turc, suferința imensă trăită au fost simțite cu intensitate de întreaga omenire, martoră a acestei cumplite catastrofe.

România a fost prima țară care și-a oferit ajutorul, iar românii curajoși încearcă, cu riscul propriei vieți, să salveze viețile semenilor lor.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Turciei la București: "Suntem solidari cu poporul turc"

Am semnat și eu astăzi, la T.C. Bükreş Büyükelçiliği / Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti, în Cartea de Condoleanțe, în numele Ministerului Culturii, și i-am transmis ES Dl. Ozgur Kirvanc Altan întreaga noastră compasiune.

Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să le mângâie familiile", a scris ministrul Culturii, pe Facebook.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close