Antena 3 CNN Actualitate Ministrul desemnat al Culturii, expert în presa tabloidă. Reacția lui Radu Tudor: ”La Cultură este unul de la tabloide,să vă dați seama cam care este nivelul cultural”

Ministrul desemnat al Culturii, expert în presa tabloidă. Reacția lui Radu Tudor: ”La Cultură este unul de la tabloide,să vă dați seama cam care este nivelul cultural”

Ministrul desemnat al Culturii, expert în presa tabloidă. Reacția lui Radu Tudor: ”La Cultură este unul de la tabloide,să vă dați seama cam care este nivelul cultural”
Sursa foto: Foto: Lucian Romascanu/ Facebook
28 Iun 2017   •   20:38

Lucian Romașcanu este ministrul desemnat al Culturii și Identitatii Nationale în Guvernul Tudose. Acesta, a fost, între altele și director executiv, membru al board-ului de directori la Ringier Romania SRL. Activitatea în media a continuat cu funcțiile de director general la Cancan, director executiv la Dogan Media International - Kanal D, consilier management al PDG la Societatea Română de Televiziune - TVR.

Radu Tudor este profund dezamăgit de propunerea PSD pentru această funcție și a criticat dur această decizie.

"La Cultură este unul de la tabloide. Un expert în presa tabloidă a fost numit ministrul Culturii. Ca să vă dați seama cam care este nivelul cultural al conducerii PSD. Ce academicieni, ce istorici, ce oameni consacrați, ce scriitori cu faimă. Mă gândeam că îl propun pe Nicolae Breban. Pe faimosul Nicolae Breban! Zic: să vedeți că dau lovitura. Au luat un domn din presa tabloidă și îl fac ministrul Culturii. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în 27 de ani", a declarat Radu Tudor la Punctul de Întâlnire.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close