Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Aşa-zisa justiţie din România trebuie să înceteze să mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot!

Mircea Badea: Aşa-zisa justiţie din România trebuie să înceteze să mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot!

Mircea Badea: Aşa-zisa justiţie din România trebuie să înceteze să mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot!
19 Iun 2014   •   14:04

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o declaraţie de presă, astăzi, la Palatul Cotroceni, în contextul în care fratele acestuia, Mircea Băsescu, este implicat într-un scandal de şantaj cu familia interlopului Bercea Mondial.

Mircea Badea a comentat cele spuse de preşedintele statului în ceea ce priveşte implicare fratelui acestuia în dosarul şantajului.

"Eu, cetăţean al României, nu mai accept să mi se spună că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii de către unu care are imunitate la orice! Este ca şi cum mi-a da o flegmă pe faţă, tu care ai imunitate la orice, să îmi spui mie, cetăţean al acestei ţări, că suntem cu toţii egali în faţa legii. Doar că el, cel care spune această afirmaţie, este mai egal decât toţi ceilalţi ", a declarat acesta.

"Traian Băsescu în toţi aceşti zece ani de mandat a fost extrem de aluziv, ba uneori chiar explicit cu privire la informaţiile pe care le are.(...) El oricum ştie mai mult decât spune şi este stăpânul informaţiilor şi al cunoaşterii inclusiv subterane din România. Şi acum vine ca o floricică şi spune că: eu nu am ştiut ce face fratele meu, ştiam că este şantajat ".

"Acest personaj este unul odios! Acest om trebuie să stea tot restul vieţii sale în puşcărie pentru faptele penale pe care le-a comis şi pe care continuă să le comită! Familia aceasta, prin reprezentanţii ei, trebuie de asemenea să înfunde puşcăria", a mai continuat Mircea Badea.

"Adevărata temă a acestor zile nu este nici pe departe ce-a mai scos pe gaura gurii acest personaj sinistru, ci că Mircea Băsescu trebuie să intre azi, acum la puşcărie, aşa cum au intrat mulţi alţi oameni pentru fapte similare, sau pentru fapte mult mai puţin grave de atât! Azi trebuie să intre Mircea Băsescu la puşcărie!, iar Traian Băsescu trebuie investigat tot de azi şi să vedem cu adevărat ce legătură a avut cu această afacere"

"Aşa-zisa justiţie din România trebuie să înceteze să mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot! Care acţionează mafiot, se comportă mafiot, gândeşte mafiot şi vorbeşte mafiot!".

Mircea Badea încheiat intervenţia în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Se întâmplă în România" prin "sloganul" pe care l-a zis de foarte multe ori: "Băsescu la puşcărie"!

×
Subiecte în articol: Mircea Badea mircea basescu
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close