Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Despre Iohannis nu am înţeles decât că e neamţ. El nu poate critica regimul Băsescu, ci regimul Merkel

Mircea Badea: Despre Iohannis nu am înţeles decât că e neamţ. El nu poate critica regimul Băsescu, ci regimul Merkel

Mircea Badea: Despre Iohannis nu am înţeles decât că e neamţ. El nu poate critica regimul Băsescu, ci regimul Merkel
de M.T.    |    13 Feb 2014   •   22:23

Mircea Badea a comentat ultimele evenimente din cadrul USL, deşi a recunoscut că nu a mai urmărit ceea ce s-a întâmplat recent în politica românească.

„Am înţeles că nişte unii, cum ar veni USL-ul ăsta, au câştigat nişte alegeri cu un scor uriaş, pe promisiunea că o să-l rezolve pe Băsescu şi că o să guverneze mai bine ca Boc. 70% este ceva monstruos, ceva nemaiîntâlnit pe planetă. Ce fac nişte români când câştigă la loz în plic? Păi, în primul rând, se ceartă pe bani. Apoi, prăpădesc banii şi, după un an de zile, ajung să trăiască din ajutorul de şomaj”, a spus Mircea badea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

„Lumea, de fapt, era disperată cu Băsescu, după ce Băsescu a umilit lumea din România rămânând pe funcţie în pofida votului din vara lui 2012. Ăştia din USL au senzaţia că i-a votat lumea de meseriaşi ce sunt ei. După ce s-au trezât mârlă pe fârlă, s-au întrebat ce fac. Şi atunci au început să se bată între ei. E absolut specific românesc”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.

„Tot ce am înţeles eu despre Klaus Iohannis e că e neamţ. Nu ştiu ce relevanţă are asta. N-am înţeles de ce e o aşa mare şmecherie să fii neamţ, dar cică e mare, mare şmecherie. Ceea ce e în regulă, dar eu doar atât am înţeles. Şi atunci, el nu are cum să critice regimul Băsescu, poate critica regimul Merkel. Asta mă aştept să facă”, a încheiat Mircea Badea.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close