Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Fără Antena 3, fratele preşedintelui nu era acum reţinut

Mircea Badea: Fără Antena 3, fratele preşedintelui nu era acum reţinut

Mircea Badea: Fără Antena 3, fratele preşedintelui nu era acum reţinut
de S.T.    |    20 Iun 2014   •   12:14

Mircea Badea a declarat, vineri, că dacă Antena 3 nu difuza "imaginile cu Mircea Băsescu vorbind despre bani şi despre eliberarea lui Bercea şi nu arăta toate măruntaiele acestui caz în putrefacţie, NU se întâmpla nimic".

"Dacă nu eram noi, aştia de la Antena 3, să difuzăm acele imagini şi să arătăm ce s-a întâmplat acolo, ăştia nu făceau nimic. Procurorii au fost puşi în situaţia de a acţiona, că nu au mai avut încotro(...) Fără Antena 3, acest caz nu ar fi existat şi fratele preşedintelui nu era acum reţinut", a spus Badea.

Potrivit lui Badea, "dacă Mircea Băsescu nu era reţinut, ieşea lumea în stradă"

VEZI AICI înregistrările difuzate de Antena 3, în care Mircea Băsescu recunoaşte că a primit bani de la familia lui Bercea Mondial

Mircea Băsescu şi intermediarul şpăgii, Marian Căpăţână, şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. Cei doi vor fi duşi astăzi la Tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.

Citeşte şi:

Liderii politici cer DEMISIA lui Băsescu. "Preşedintele a reuşit până azi să se sustragă judecăţii şi să-i protejeze pe membrii familiei sale de braţul legii"

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close