Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Fiica preşedintelui nu există. Dacă nu era fata lui Băsescu, probabil vindea la un aprozar

Mircea Badea: Fiica preşedintelui nu există. Dacă nu era fata lui Băsescu, probabil vindea la un aprozar

Mircea Badea: Fiica preşedintelui nu există. Dacă nu era fata lui Băsescu, probabil vindea la un aprozar
de M.C.    |    25 Mar 2014   •   23:54
Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei" despre Comisia "Nana" şi despre cum au înţeles parlamentarii să-şi desfăşoare ancheta în cazul moşiei cumpărate de familia Băsescu.

"Nu este vorba despre modul în care fiica preşedintelui a achiziţionat terenul, ci modul în care preşedintele Traian Băsescu a acţionat pentru ca fiica sa să achiziţioneze terenului. Fiica preşedintelui nu există, dacă nu era fata lui Băsescu probabil vindea la un aprozar" a spus Mircea Badea.

Acesta a explicat care ar fi trebuit să fie cursul firesc al anchetei şi care ar fi trebuit să fie obiectul acesteia.
 
"Încă de atunci am zis că este foarte important ca această comisie să înţeleagă obiectul de activitate. Ei dacă investighează pe fata lui Băsescu, este o prostie. O trecem la capitolul eşece, care e soră cu succesuri. Un posibil trafic de influenţă şi conflict de interese la preşedintele Băsescu şi felul în care domnul Rădulescu Adrian, consilier prezidenţial, s-a implicat în găsirea terenului, cumpărare, din postura de consilier prezidenţial. Deci cred că asta ar fi fost de bază la comisia asta" a mai spus Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea comisia nana Ioana Basescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close